Вместо подарък: Би Ти Ви заби шамар на Ваня Джаферович за рождения му ден!

Ваня Джаферович посрещна юбилея си здрав, с жена си, но по-беден!

https://goreshto.net/shoubiznes/vmesto-podarak-bi-ti-vi-zabi-shamar-na-vanya-dzhaferovich-za-rozhdeniya-mu-den/53676 Goreshto.net
Вместо подарък: Би Ти Ви заби шамар на Ваня Джаферович за рождения му ден!

Ваня Джаферович посрещна юбилея си здрав, с жена си, но по-беден!

Ваня Джаферович чукна 40 лазарника и получи много изненади и подаръци. Не всички те обаче бяха добри. Хубавата изненада дойде от жена му - Жени Джаферович, която му организира полет с малък самолет над Доминикана. Знаем, че хърватинът е там за снимките на Сървайвър, на който е водещ.

Той искрено се зарадва и умили на изненадата на съпругата си и не пропусна да й благодари публично в мрежата. А и знаем, че семейство Джаферович толкова държи на рекламата и пиара, че използва да се снима и от тоалетната - грубо казано...

Друго обаче развали настроението на Ваня и това е олекналият му джоб. Рожденикът се събуди доста по-беден финансово отпреди, но не, защото благоверната му е изяла парите, а защото Би Ти Ви му намали хонорара.

Както знаем, Ваня е нает от медията да води предаването срещу 30 бона - цена в пъти по-ниска от тази, която предишните години са давали на Владо Карамазов. Това е и причината да го сменят като водещ, защото Ваня е клекнал на много по-ниската сума.

И тази ниска сума обаче намаля, защото от медията решиха да спрат излъчването на Сървайвър през уикенда и го оставиха само за понеделник и за вторник. Оттук парите от реклами паднаха, с което е паднало и заплащането на всички, включително Ваня Джаферович.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.