Внучката на Тодор Колев през сълзи: Аз бях единствената студентка, която напусна сама класа на Стефан Данаилов!

Теодора Кулева - Гууд се разплака в предаването!

https://goreshto.net/shoubiznes/vnuchkata-na-todor-kolev-prez-salzi-az-byah-edinstvenata-studentka-koyato-napusna-sama-klasa-na-stefan-danailov/124966 Goreshto.net
Внучката на Тодор Колев през сълзи: Аз бях единствената студентка, която напусна сама класа на Стефан Данаилов!

Теодора Кулева - Гууд се разплака в предаването!

Със сълзи на очи, защото не успя да преодолее отново завърналото се чувство за вина и носталгия, внучката на Тодор Колев разказа в подкаст за най-преломния и тежък момент в живота си. А именно, когато напуснала класа на Стефан Данаилов.

Теодора Кулева - Гууд била приета в класа на Ламбо, но впоследствие сама се отказала и се преместила в другия клас - този на Ивайло Христов, който обаче не я харесвал. Тя била и единствената студентка, която сама и доброволно изоставила Мастъра.

Причината ли?! По онова време Стефан Данаилов се разболял и отсъствал наистина много дълго време, а Теодора имала нужда от съветите и подкрепата му. Тогава, още твърде млада, почти малка, предприела стъпката, за която после искрено се разкайвала и проляла много сълзи.

"Бях още дете, това, което направих, ми излезе през носа и отгоре. Всички ме гледаха като предателка. От класа на Стефан не говореха с мен, а от новия ми клас се подиграваха и ме занасяха постоянно. На всичко отгоре и с професор Христов не вървеше, защото той не ме приемаше. Понесла съм си наказанията за това, което направих и да, плаках много, но в крайна сметка се усетих по-силна накрая", казва Теодора Кулева.

Тя е убедена, че Стефан Данаилов не й се е разсърдил за решението, защото след това са имали много разговори по темата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.