„Войната на буквите“ се събра за рожден ден

Специални гости бяха Теодора Духовникова, Захари Бахаров и Зоран Петровски

https://goreshto.net/shoubiznes/voynata-na-bukvite-se-sabra-za-rozhden-den/109826 Goreshto.net
„Войната на буквите“ се събра за рожден ден

Специални гости бяха Теодора Духовникова, Захари Бахаров и Зоран Петровски

Сериалът на Българската национална телевизия „Войната на буквите“, който приключи миналия месец продължава да събира екипа, който все още е неразделен. Преди около 2 седмици повечето от тях се събраха в софийски клуб, за да гледат участие на техен колега.

В актьорското шоу участник бе Даниел Върбанов, който бе в ролята на княз Баян в серийния филм.  Той е в трупа за импровизационен театър, която отбеляза втория си рожден ден. Партито с шампанско и бонбони бе съпроводено с много смях и участие на звезди.

Ако ви е любопитно как антиквар на достолепна възраст може да загуби живота си с четка за зъби и то не къде да е, а в стриптийз бар, но после се оказва, че всъщност побесняла баба е убиецът, а жертвата е стриптийзьорка, то задължително трябва да гледате импровизационния театър, в която участва Върбанов – Bitter and Sweet / Горчиво и сладко.

Той все още учи в НАТФИЗ, но това не пречи от няколко месеца да е постоянно по участия на групата, където си партнира със звездите Мартин Христов, Кирил Бояджиев и Михаил Сървански.

Любопитното е, че изявите на трупата им са без предварителен сценарий, а се водят по идеите на публиката и създават сюжета на момента. В резултат на това се получават неочаквани развръзки и много забавления.

Във вечерта на шоуто на актьорите никой от присъстващите не можеше да се оплаче от празна чаша, домакините се бяха постарали шампанското да се лее в неограничени количества.

А на този рожден ден се бяха събрали толкова родни звезди, колкото много рядко се забелязват на другите родни забави.

Теодора Духовникова и Захари Бахаров пристигнаха заедно с половинките си, а двамата играят брат и сестра в „буквената война“.

Те се настаниха до режисьора Зоран Петровски, който бе съпроводен от сина си Сива. Съвсем близо до сцената бе забелязана друга звезда от сериала – Александра Лашкова, за която стана ясно, че е мистериозната любима на Върбанов. Във филмовата продукция тя заема ролята на млечната сестра на Баян – Макрена.

В близост до нея бе Сара Драгулева, а Силвия Лулчева седна до Кристина Патрашкова.

Феновете, които бяха изпълнили клуба буквално се превиваха от смях на импровизациите повече от 2 часа.

За допълнително преживяване на присъстващите, тя бяха посрещани още от входа от актьорите, които ги настаняваха по местата им, а малко по-късно се премениха в официални костюми.

Присъстващите вече разбраха как се имитира динозавър, как изглежда раждането на камила и как се стартира фабрика за нокти.

Патрашкова сподели нейното впечатление от младите актьори, като отбеляза способността им да създават сюжет на момента, а те бяха подготвили и награди за най-активните от публиката.

Любимата на Мартин Христов бе изработила ръчно бижута, стилно опаковани в изящни кутийки. Между получилите от него бяха Александра Лашкова , която бе изключително активна, Силвия Лулчева, и Кристина Патрашкова.

Актьорите се пошегуваха с Лашкова да си направи собствено шоу и в него да прави каквото си поиска, тъй като тя на моменти дори се впусна в спор за сюжетите.

Присъствали определиха вечерта като изключително забавна и весела и са на мнение, че подобно шоу е голяма рядкост.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.