Връзките са по-важни от парите: Зуека набута дъщеря си в Би Ти Ви!

Зуека от две години живее в Испания, но поддържа връзките си у нас!

https://goreshto.net/shoubiznes/vrazkite-sa-po-vazhni-ot-parite-zueka-nabuta-dashterya-si-v-bi-ti-vi/112261 Goreshto.net
Връзките са по-важни от парите: Зуека набута дъщеря си в Би Ти Ви!

Зуека от две години живее в Испания, но поддържа връзките си у нас!

Право са казали хората, че в доста случаи връзките са дори по-важни от парите. Познаваш ли правилните хора, нещата ти се случват много по-лесно, отколкото на другите. Максимата се потвърждава за пореден път и с дъщерята на Зуека - Девина, която от години не живееше в България, защото учеше в Лондон.

Девойката тъкмо се завърна в родината и хоп - ето я вече в новия сериал "София вкъщи", където освен актриса, е и втори помощник-режисьор. Да, Девина учеше режисура в Лондон, но в България бъка от талантливи нейни колеги, дори с повече опит, които остават пренебрегнати.

"Абе, друго си е баща ти да е Васил Василев - Зуека, а майка ти Нина Димитрова - пак свързана с театъра и бранша. Естествено, че ще пуснат връзките си. Познават всички в гилдията, тях ги знаят, няма да си уредят детето, айде де...", коментират потребители в нета, а и представители на телевизионния бранш.

Може би така Зуека компенсира за факта, че нарани силно дъщеря си преди години, когато се разведе със съпругата си, заради по-младата си колежка Ани Вичева. Той имаше афера с нея и тя така му завъртя главата, че Зуека поиска развод от Нина.

Малко по-късно Ани му роди син Стефан и двамата се ожениха през 2017-та. Преди две лета Зуека заряза родния ефир и доходната работа при Маги Халваджиян, за да заминат за малко градче в Испания, където се препитава само с рисуване.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.