Време беше: В bTV "скръцнаха със зъби" на Бесте Сабри!

Бесте Сабри отдавна беше одумвана за това!

https://goreshto.net/shoubiznes/vreme-beshe-v-btv-skracnaha-sas-zabi-na-beste-sabri/124862 Goreshto.net
Време беше: В bTV "скръцнаха със зъби" на Бесте Сабри!

Бесте Сабри отдавна беше одумвана за това!

Тя е още на 27 години, но се справя добре в работата си на водеща в една от най-гледаните телевизии - Би Ти Ви. Бесте Сабри спечели симпатиите на зрителите с това, че е естествена и няма видими външни намеси, които вече идват ташкън на всички.

Едно нещо обаче дразнеше потребители и зрители, а ето и че шефовете на Бесте явно са на същото мнение. Очевидно е, че от медията са й "скръцнали със зъби" и са разпоредили да внесе малко повече стил и класа в облеклото си.

Ако помните, а може и да се поразровите, за да проверите, преди време Сабри се появяваше в ефир по обикновени тениски, в чисто ежедневно и дори крайно обикновено облекло, което някак не пасваше на отговорната й позиция.

От известно време насам прави впечатление, че Бесте излиза на екран с елегантни рокли и костюми, каквито преди не беше и помисляла да "нахлузи". Тази й визия определено стои по-добре и се харесва на зрителите, макар някои да твърдят, че е прекалено разголена.

"Много си е добре момичето, но трябваше да бъде една идея по-елегантна, да. А иначе тя има умно и сериозно излъчване, така че и къса пола да сложи, пак няма да прилича на онова евтино нещо Натали Трифонова", коментират заядливо някои потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.