Все по-вулгарна! Диона: Ммм, много обичам сливите, особено когато съм г@ла!

Диона потресе с простотия, но пак не й се удава да си вдигне рейтинга!

https://goreshto.net/shoubiznes/vse-po-vulgarna-diona-mmm-mnogo-obicham-slivite-osobeno-kogato-sam-g-at-la/122144 Goreshto.net
Все по-вулгарна! Диона: Ммм, много обичам сливите, особено когато съм г@ла!

Диона потресе с простотия, но пак не й се удава да си вдигне рейтинга!

Абе, когато едно нещо не става, не става. И няма защо да продължаваш да го буташ и да го напъваш, защото така още повече ще се закучи. В случая това важи за рейтинга на Диона, която и на главата си да застане (може и това да е пробвала) няма да се изравни с колежки като Преслава, като Галена, като Емилия ако щеш...

Но Диончето отказ не знае и продължава да дълбае. И като няма нито кой знае какви заложби, да не говорим за хитове, го кара само и единствено на пошлост и вулгаризми, съчетани с разголените й снимки.

Като признанието, че много обичала компот от сливи, защото... защото обичала сливите. Нали се сещате, че певачката изобщо не говори и не се вълнува от кулинария?! След което добави още, че трябвало да я видят как готви, защото готвела г@ла и само по престилка.

"То пък бива да е проста, бива да е куха и елементарна, но тая бие рекордите на всичките си колежки заедно. Никой мъж няма да я поиска, защото жените, които сами ти се бутат и ти се предлагат, са противни. Евтиното никой не го харесва, дори и да го изконсумира. После му се получават киселини и пие хапчета против повръщане", коментират потребители в нета. При това потребители мъже.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.