Всеки луд с номера си: Михаела Маринова записала цялата драма с женения си любовник!

Михаела Маринова записва всичко, което й се случва!

https://goreshto.net/shoubiznes/vseki-lud-s-nomera-si-mihaela-marinova-zapisala-cyalata-drama-s-zheneniya-si-lyubovnik/131273 Goreshto.net
Всеки луд с номера си: Михаела Маринова записала цялата драма с женения си любовник!

Михаела Маринова записва всичко, което й се случва!

Михаела Маринова беше изключително скромно и свито момиче, когато се появи за пръв път в "Х Фактор", после обаче си повярва. И донякъде с право - тя има добър глас, артистичен талант, а и най-вече - любимка е на своята продуцентка Саня Армутлиева, за която знаем, че "коли и беси" на музикалния пазар.

Доста певици, влезли в конфликт с Армутлиева, изгубиха кариерите си, но Мишето явно е послушно и знае да си затваря устата. Не това е нещото, което сащиса всички обаче, е фактът, че Маринова е записала цялата любовна драма с женения си "принц" и не дай Боже да попадне в нечии ръце, камо ли в тези на жена му...

Разбира се, Михаела Маринова не е стигнала дотам, че да прави видео записи, но описва всичко до последния детайл в своя дневник. Тя сама призна за съществуването му и обясни, че го води от години и не мисли да спира. В него записвала абсолютно всичко и най-вече важните за нея неща и преживявания.

А какво по-важно от любовта с мъжа, когото тя призна в ефир, че обожава и че не може без него, но той се отдръпнал. И защо - ами, защото е женен, разбира се. Човекът е предпочел да остане с жена си и детето си, вместо да си играе на Ромео и Жулиета с Михаела. Тя го прие много тежко, но дали вече се е поотърсила, не е ясно.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.