Всенародна мъка: Виктория Капитонова напуска България, мести се в Тайланд!

Виктория Капитонова искала в Дубай, но там било скъпо!

https://goreshto.net/shoubiznes/vsenarodna-maka-viktoriya-kapitonova-napuska-balgariya-mesti-se-v-tayland/126350 Goreshto.net
Всенародна мъка: Виктория Капитонова напуска България, мести се в Тайланд!

Виктория Капитонова искала в Дубай, но там било скъпо!

Всенародна мъка обхвана страната, след като инфлуенсърката Виктория Капитонова обяви, че напуска България. Реви, народе, Викито отива на хиляди километри разстояние. А именно - в Тайланд.

Това съобщи самата тя като призна, че си търси къща там, защото обича топлите места, а и иска да опознае други страни и нации. Е, първият й избор бил Дубай, но там било твърде скъпо за нея. И макар че спечели куп пари от своите брънчове и семинари с фенове, пак не може да си позволи имот и ежедневие там.

"Ще ви кажа, че само входа за плажа пред най-скъпия хотел в Дубай, струва около 400 лева. Докато в Тайланд можеш да намериш и плаж за 5 лева, заедно с шезлонга. Разбира се и там има скъпи места, но е в пъти по-евтино от Дубай. Дубай ме привлича с това, че има много руски инфлуенсъри и много срещи, които те организират и на които ми се щеше да присъствам, за да се развивам, но... и Тайланд ми е муцка", бъбри Викито.

Не е ясно само какво ще стане с приятелят й, когато замине. Дали и той ще се премести заедно с нея, или вече са се скарали и това е довело до решението й за промяна. Но знаем, че от Капитонова може да се очаква всичко, така че няма да се учудим, ако и тази информация се окаже предпоследна.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.