ВТРЕЩИ: Ето защо Дарин Ангелов упорито крие връзката си с гимнастичката Невяна Владинова!

Дарин Ангелов и Невяна Владинова са засичани на няколко пъти!

https://goreshto.net/shoubiznes/vtreshti-eto-zashto-darin-angelov-uporito-krie-vrazkata-si-s-gimnastichkata-nevyana-vladinova/135164 Goreshto.net
ВТРЕЩИ: Ето защо Дарин Ангелов упорито крие връзката си с гимнастичката Невяна Владинова!

Дарин Ангелов и Невяна Владинова са засичани на няколко пъти!

Колкото и да го крие, истината има навика да си пробива път и актьорът Дарин Ангелов трябва да е добре запознат с това. Тя - истината, излезе и преди две години, когато той всячески се опитваше да запази в тайна от обществото развода си с Антония Русева. Знаем, че съпругата му беше негова голяма любов и Дарин вярваше, че ще остареят заедно.

Това не само не се случи, но и тя му сложи рогца на няколко пъти. Той й прости, с вяра, че ще успеят да преодолеят кризата и да се преоткрият, но тя го сюрпризира с новината, че го зарязва.

Ангелов беше в дупка доста време, но ето, че от нея го извади златното ни момиче Невяна Владинова. Дарин и Навяна са засичани вече няколко пъти заедно и изобщо не приличат на приятели, просто приятели имаме предвид. Не са и колеги, така че явките им са повече от ясни - гаджета си.

Днес актьорът нито потвърди, нито пък отрече това, запитан от репортери. Той смънка нещо и смени темата, а негови близки обясниха защо го е направил. Не е, защото не е сигурен в отношенията си с Владинова, а от суеверие.

"Дарко го е страх, че магията ще се развали и че ако каже на глас, че е влюбен, ще стане същото като с жена му. Разбираемо, защото той не се криеше с Антония, развяваше любовта си като знаме и ей на...", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.