Взрив: 44-годишната Мария Игнатова бременна от Нойзи! (СНИМКИ)

Мария Игнатова сама загатна за това в мрежата!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-44-godishnata-mariya-ignatova-bremenna-ot-noyzi-snimki/112967 Goreshto.net
Взрив: 44-годишната Мария Игнатова бременна от Нойзи! (СНИМКИ)

Мария Игнатова сама загатна за това в мрежата!

На 44 години Мария Игнатова зачена второто си дете. Бащата, разбира се, е съпругът й - Ивайло Цветков - Нойзи, а за щастливото събитие загатна самата водеща в мрежата.

Двамата с Нойзи са на почивка край морето, където са заложили на спокойно и усамотено място, почти безлюдно. Мария пусна няколко снимки, на които обаче, неприсъщо за нея, коремчето й остава скрито.

Наясно сме, че Игнатова е слаба, дори твърде слаба и няма защо да крие корем, нито мазнини. На фотосите обаче тя не само крие корема си, но и е облечена с тънка ефирна наметка, която още повече прикрива даденостите й.

Но нещата не свършват тук. На пясъка Мария е нарисувала с мидички и камъчета три фигурки - на мъж, на жена и... на дете. Какво ви говори това, освен, че чака бебе от Нойзи. Детската фигурка със сигурност не е на сина й от Петко Димитров, който вече е много голямо момче, а и живее с баща си.

Като нищо Мария е забременяла, а мненията в нета са различни. Едни смятат, че едва ли би се решила да ражда второ на тази възраст, а други са убедени, че е в златните си години да роди и да го гледа.

"Елена Йончева чак на 52 години роди, та Мария ли?! Млада е още, тъкмо й е за бебе. Друг е въпросът дали няма да се наложи да дундурка и него, и мъжлето си, дето само чака на нея", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.