Взрив: Андреа се разяри, бълва огън и жупел!

Андреа скочи и започна с обидите!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-andrea-se-razyari-balva-ogan-i-zhupel/128412 Goreshto.net
Взрив: Андреа се разяри, бълва огън и жупел!

Андреа скочи и започна с обидите!

Чалгарката Андреа заформи нов скандал, като се опита да го замаскира под формата на измислен патриотизъм. Бившата на Кубрат Пулев се нахвърли срещу сръбската звезда Йелена Карлеуша, която тези дни гостува в България и изнесе концерт.

Без някой да я пита за мнението й, Андреа реши да захапе Карлеуша, че е дошла у нас на български разноски, изпяла е никому неизвестните си парчета, от които имала само един хит и то, защото е преведен и на български, а после си е събрала парите от хонорара и си е заминала.

"Нали обиждаше българите, какво правиш тук, а?! Уж си много голяма, а никой не ти знае песните", скочи екс Пулевица, но причината за яда й е съвсем различна от патриотизма. Работата е там, че преди време Карлеуша съвсем директно и откровено заяви, че харесва много творчеството и гласа на Азис, с когото направи и дует, но призна, че нашата Андреа изобщо не е никаква певица и е кръгла нула.

Очевидно блондинката още не може да преглътне тази обида и не пропуска случай да захапе Йелена, дори и по темата за стайлинга й, който, според Андреа, пунтирал нейния.

Дали ще има отговор от Карлеуша, ще видим, но надали ще се занимава с нашенката...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.