ВЗРИВ: Бившата Полина на Благой Георгиев има бебе! (Джизъса е в ступор - СНИМКИ)

Полина Спасова хвърли в нокаут Благой Георгиев!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-bivshata-polina-na-blagoy-georgiev-ima-bebe-dzhizasa-e-v-stupor-snimki/136546 Goreshto.net
ВЗРИВ: Бившата Полина на Благой Георгиев има бебе! (Джизъса е в ступор - СНИМКИ)

Полина Спасова хвърли в нокаут Благой Георгиев!

Благой Георгиев има четири деца. Засега... Разбира се, че засега, защото сме повече от убедени, че му предстоят поне още толкова. Наясно сме, че Джизъса прави бебета на конвейер, защото изобщо не му дреме кой и как ще ги отглежда. Така се случи и с Христина Витанова, и с Есмер Омерова, и със Златка Райкова...

Трите гледат отрочетата си от футболиста сами, като той се появява от време на време, купува им по някой сладолед и го играе баща-мечта. Е, тази, от която не се сдоби с наследник обаче, е бившата му законна съпруга Полина Спасова. Разбира се, причината е, че бракът им издържа по-малко от година, като в тази година те са били заедно броени месеци, заради участието на Джизъса в Сървайвър.

Полина се разведе с Георгиев с гръм като разказа пред цялата страна как той се е държал зле и обидно с нея и как няма никакво отношение към жените. И така Благой се хвана с Ивана Главчева, щерката на Ванко 1, а днес Полина се показа с... бебе.

Да, Спасова качи стори, в което се радва на бебока в ръцете си и предизвика същински взрив. Не, Полина не е родила, още няма такива планове. Бебето се оказа неин племенник, но в първия момент Благой със сигурност се е опулил, смеят се потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.