ВЗРИВ! Цветелина Грахич втрещи с разкритие, потребителите: Ти нормална ли си?!

Цветелина Грахич призна нещо наистина безумно!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-cvetelina-grahich-vtreshti-s-razkritie-potrebitelite-ti-normalna-li-si/130780 Goreshto.net
ВЗРИВ! Цветелина Грахич втрещи с разкритие, потребителите: Ти нормална ли си?!

Цветелина Грахич призна нещо наистина безумно!

Бившата вокалистка в шоуто на Слави Трифонов - Цветелина Грахич, направи признание, с което втрещи всички. Наясно сме, че певицата е луда по татусите и има множество от тях по тялото си, но не бяхме предполагали колко са точно.

Е, днес тя втрещи с новината, че има точно 40, че и отгоре татуса. "Тази дни нямаше какво да правя, сетих се за татуировките и реших да ги преброя. Броих до 40 и мисля, че са толкова, но може и да съм пропуснала няколко", радва се босненката, а дори феновете й са в потрес.

Грахич сащиса най-вече с последвалото си признание, че повечето от татусите й нямат никакъв смисъл или лично значение, както правят обикновено хората. Тя просто си харесвала някаква фигурка или надпис и отивала да й ги нашарят по тялото.

"Ти нормална ли си?! Значи какво - виждаш нещо, без значение какво и пльос - върху кожата ти! Осъзнаваш ли колко е безсмислено всичко това и на какво ще заприличаш след години, когато станеш бабичка. Пълна карикатура ще си и децата ще бягат от теб", попиляха я в мрежата.

Цветелина Грахич обаче явно пет пари не дава за хорските мнения и сме убедени, че ще си барне поне още дузина татуси, стига да има къде.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.