Взрив: Д-р Неделя Щонова се показа без дрехи, за да насърчи... отслабването! (СНИМКИ)

Д-р Неделя Щонова се пусна без дрехи, за да й се видят формите!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-d-r-nedelya-shtonova-se-pokaza-bez-drehi-za-da-nasarchi-otslabvaneto-snimki/54672 Goreshto.net
Взрив: Д-р Неделя Щонова се показа без дрехи, за да насърчи... отслабването! (СНИМКИ)

Д-р Неделя Щонова се пусна без дрехи, за да й се видят формите!

Чаровната докторка Неделя Щонова, която мнозина определят като по-голямо чудо и от д-р Куин Лечителката, направи нещо сензационно. Тя реши да насърчи хората да спортуват, да се хранят здравословно и да пазят здравето си като... се разсъблече и започна да тренира почти г@ла.

Разбира се, Щонова не е от типа жени, които се рекламират в нета с цел да впечатли някой чичак с пари. Тя е щастливо омъжена и то отдавна за архитект, който е с близо 20 лета по-възрастен от нея. Това обаче не й пречи да е луда по него и да твърди, че му е отдадена и в този, и в следващи животи...

Щонова обясни, че се показва в този изкусителен вид, за да покаже на хората колко е добре да се грижиш за себе си и че освен крепко здраве, тези усилия, които полагаш с тренировките и режимите, ще ти донесат и видими резултати.

"Лятото се задава и хората започват да се гледат с тъга в огледалото, да се натъжават и да се комплексират от тлъстинките тук и там, от това, че не се побират в дрехите от миналото лято... Спрете, хора! Не се отдавайте на самосъжалението, а се стегнете и започнете да се движите. Още сега. Веднага! Ще видите как всяко едно упражнение, всяка една спестена калория ще ви се отблагодарят", гарантира Неделя Щонова.

А относно това, че я сравняват с доктор Куин, ами имат право. Щонова, както знаем, не само е лекар, не само води предаване, а и пътува много, плува, бяга, танцува, пее, прави челни стойки и още, и още, и... да се чудиш как й стига денонощието.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.