Взрив! Дъщерята на Стефан Шарлопов за Бояна: Обичам да гледам как лъжеш и се правиш на жертва!

Ева Шарлопова не може да понася Бояна Шарлопова!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-dashteryata-na-stefan-sharlopov-za-boyana-obicham-da-gledam-kak-lazhesh-i-se-pravish-na-zhertva/122491 Goreshto.net
Взрив! Дъщерята на Стефан Шарлопов за Бояна: Обичам да гледам как лъжеш и се правиш на жертва!

Ева Шарлопова не може да понася Бояна Шарлопова!

Истинска и неподправена е враждата между първородната дъщеря на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов и неговата вдовица Бояна Шарлопова, от която той има още четири деца. Докато Стефан беше жив, Бояна го играеше голяма приятелка с Ева, а всъщност и продължава с театъра - за пред камерите.

Наскоро тя даде интервю пред Мон Дьо, където обясни, че Ева Шарлопова сама и доброволно се е отказала от бизнеса с хотелите на баща й, защото искала да поеме по нов път. Бояна призна колко й е мъчно и как е страдала от решението на Ева, защото едва ли не я имала за свое дете, защото тя израсла пред очите й... и прочие, и прочие...

Накрая вдовицата на Стефан Шарлопов обяви в ефир, че е влюбена и има нов мъж до себе си, но заяви, че това не е нейният шофьор, гард или прочие. Отказа да разкрие самоличността му, защото не бил публична личност и не искала да афишира щастието си.

Само ден след излъчването на интервюто обаче, Ева Шарлопова нанесе директен удар по Бояна в мрежата като излезе с публичен пост. В него тя заяви следното: "Много обичам да гледам и слушам как хората лъжат. Особено пък в случаите, в които се правят на жертви. Знайте, че нищо и никога не такова, каквото изглежда, а за себе си ще кажа - слава на Бога, че циркът не ми е в кръвта", написа многозначително Ева Шарлопова.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.