ВЗРИВ: Диляна Попова и сестра й се хванаха за косите, заради мъж! (скубахме се, призна моделката - ВИЖ ТУК)

Диляна Попова и сестра й се карали много!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-dilyana-popova-i-sestra-y-se-hvanaha-za-kosite-zaradi-mazh-skubahme-se-prizna-modelkata-vizh-tuk/144698 Goreshto.net
ВЗРИВ: Диляна Попова и сестра й се хванаха за косите, заради мъж! (скубахме се, призна моделката - ВИЖ ТУК)

Диляна Попова и сестра й се карали много!

Скубане на коси, крясъци и скандали - всичко това се е разиграло между Диляна Попова и сестра й Елиза Попова. Втората е кака на манекенката и е по-голяма с няколко години от нея, което обаче не пречило на отношенията им и на това по-малката Диляна да я третира като равна.

Двете са израсли в село Гулянци, където майка им държала местната дискотека, а баща им бачкал в автосервиз, но чат-пат ходел в дискотеката, за да се цани за диджей.

Диляна и Елиза били приятелки и си споделяли всичко, но и много често стигали до скандали, които редовно завършвали с бой и жестоко скубане на коси. Веднъж го направили заради мъж, с когото се оказало, че и двете ходят.

"Много се разправяхме, но и винаги сме се сдобрявали след това и сме се смели. И да, с едно момче имахме връзка и двете, но след като се накарахме и ни мина, продължихме да излизаме с него - и аз, и тя. Даже ни беше забавно и всяка с разказваше срещата после", смее се Попова.

Днес манекенката отново е сингъл, след като прекрати връзката си с ресторантьора Лъчезар Захариев. Не е ясна причината за разлъката им при все, че от няколко години живееха заедно, но самата Диляна е признавала, че не е лесен характер. А дали ще се намери мъж, който да я издържи и укроти...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.