ВЗРИВ: Дони бесен след разкритие за покойния Кирил Маричков! (виж как изригна)

Дони изригна в мрежата бесен от тази новина!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-doni-besen-sled-razkritie-za-pokoyniya-kiril-marichkov-vizh-kak-izrigna/144917 Goreshto.net
ВЗРИВ: Дони бесен след разкритие за покойния Кирил Маричков! (виж как изригна)

Дони изригна в мрежата бесен от тази новина!

Само два дни, след като България се прости с големия Кирил Маричков, неговият колега и приятел Дони избухна бесен. Заради Киро. Или по-точно заради разкритие, свързано с него.

От дни се говори, че на големия концерт в НДК, който трябваше да чества 80-годишния юбилей на Маричков, но вместо това ще почете паметта му, парите ще бъдат дарени на семейството му. Всички пари от приходите щели да бъдат дарени от музикантите от "Формацията", за да може близките на Маричков да издигнат паметник в негова чест някъде в столицата.

И тук вече Добрин Векилов изригна. Публично. Да, концерт действително ще има и той ще бъде на 30 октомври. Но нищо друго вярно няма в тази информация.

"Това е измислица, лъжлива новина. В много медии четох, че щяло да се прави паметник на Кирчо. Ние ще го почетем по най-различни и то много начини, но нека лъжците да спрат да тиражират неверни неща, за да си увеличават броя на четенията", възмущава се Дони.

Потребители обаче му върнаха като скочиха срещу него с въпроса дали му се свиди да дари печалбата си и затова ли така скочи като ужилен. Но в мрежата хора бол, както и мнения...

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

📈 Notification: Withdrawing #VP16. GET >> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=a5b57f48f23174fc6e406413d6ab1e2d& 📈

3 hours before

7bfmbw

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.