ВЗРИВ: Джийсън Брад Люис разплака Анджела от Биг Брадър! (разказа й играта - СНИМКИ)

Анджела от Биг Брадър се ползва със симпатиите на зрителите!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-dzhiysan-brad-lyuis-razplaka-andzhela-ot-big-bradar-razkaza-y-igrata-snimki/144767 Goreshto.net
ВЗРИВ: Джийсън Брад Люис разплака Анджела от Биг Брадър! (разказа й играта - СНИМКИ)

Анджела от Биг Брадър се ползва със симпатиите на зрителите!

На първите елиминации в Къщата на Големия брат, първата, която бе спасена от публиката, беше еротичната моделка Анджела. След нея кожата отърва Веселка Маринова, а си тръгна Николай, който се изживяваше като страшен мъжкар (за жалост никой друг не видя такива черти у него).

Анджела го раздава директна и откровена като може би затова тя се ползва със симпатиите, както на зрителите, така и на доста от самите съквартиранти. Разбира се, мнозина са тези, които не я харесват и един от тях е устатият Джийсън Брад Люис, който също беше във формата преди години.

Днес той буквално попиля Анджела като показа в мрежата костюма си за Хелоуин. Е, виждате отлично как смята да се дегизира - като Анджела. На колажа Джийсън си е сложил лицето на нейната снимка от визитката и предизвика бурни реакции в нета.

Потребители отново заклеймиха предаването и особено участниците в него, като нахраниха и Анджела.

"Добре де, вадела си парите гола. Чудесно! Но защо трябва да ни натрапват такива говеда по телевизията, това ли е примерът за хората?! И да си гледат работата, че тези тъпаци вътре са представителна извадка на народа. Нищо подобно. Всеки ден съм по улиците, но такива същества не минават около мен, да ме прощават", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

📮 Reminder; Transfer #TP52. CONTINUE => https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=2026324cee81d6ac84a23bbfb6fd0dd6& 📮

5 days before

evav1z

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.