ВЗРИВ! Елен Колева с публична изповед: Имах връзка с нарцистичен психопат, беше кошмарно!

Елен Колева разказа патилата си, за да предпази и останалите дами!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-elen-koleva-s-publichna-izpoved-imah-vrazka-s-narcistichen-psihopat-beshe-koshmarno/139001 Goreshto.net
ВЗРИВ! Елен Колева с публична изповед: Имах връзка с нарцистичен психопат, беше кошмарно!

Елен Колева разказа патилата си, за да предпази и останалите дами!

Актрисата Елен Колева, която си върна навсякъде истинското име - Елена Калевска, направи публична изповед. Тя разказа за миналото си и за кошмарната си любовна връзка преди години, когато била едва на 23 и се озовала в опасна игра. Която, първоначално, приемала за любовна...

Уви, оказало се, че мъжът, който бил с цели 26 години по-възрастен от нея, не е нормален мъж с кусури, каквито всеки има, а открит нарцис психопат. Тя още трепери от спомена за това как е следил всяка нейна крачка и как я е заплашвал.

"Казваше ми, че съм никоя и това между нас ще приключи, когато той каже, а не аз. Аз нямах думата за нищо в отношенията ни. Знам ли, бях малка, без опит, търсех бащата, който съм изгубила още като дете и лесно паднах в капана му. Такива мъже има много и съветвам жените да внимават, защото са изкусни манипулатори. А в мига, в който вече си тяхна, дори не се преструват и не го играят скрити психари, напротив - показват си го съвсем явно", казва Колева.

Елен добави, че дълго време този човек е пречил на живота й и на кариерата й като я е тормозил и е правил спънки навсякъде, където може. "А той можеше много, защото беше страшно богат и с огромна власт в много среди у нас", спомня си Елен Колева.

Разбира се, всички са почти убедени, че говори за бившия си Сашо Майонезата, който дори я уволни от театъра.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.