Взрив: Елвиса още е влюбен в Емануела, а тя му разби сърцето пред всички!

Мартин Николов - Елвиса имаше надежди да се събере с Емануела!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-elvisa-oshte-e-vlyuben-v-emanuela-a-tya-mu-razbi-sarceto-pred-vsichki/117718 Goreshto.net
Взрив: Елвиса още е влюбен в Емануела, а тя му разби сърцето пред всички!

Мартин Николов - Елвиса имаше надежди да се събере с Емануела!

Мартин Николов - Елвиса още от самото начало на "Игри на волята" говореше с такава страст и чувство за връзката си с Емануела, че у никого не остана и грам съмнение - той още я обича. И вероятно е таял надежди да се съберат отново, но зеленоочката му разби сърцето пред всички.

Явно певицата усилено чете какво се коментира за двамата в мрежата и по медиите, затова реши да обясни как стоят нещата. А нещата изобщо не са в плюс за влюбения Мартин.

Емануела кратко, но твърдо отрече каквито и да било шансове да бъде отново гадже на Елвиса като заяви, че не гледа назад и не прави опити да "лепи" нещо, което е счупено, защото няма смисъл. Тя дори обяви, че за победител в предаването има доста други фаворити, но не и Мартин.

"Харесвам Момчил, Теодора Мудева, Румен Радев, Цецо, Моника, но най-голямата ми любимка е Виолета, защото е цапната в устата и си казва всичко директно, а и може точно да преценява хората", обясни Емануела. А фенове я увериха, че по това двете с Виолета много си приличат.

Сега остава да видим как ще реагира Мартин Николов ако и когато разбере за думите на бившата си. Знаем, че с Емануела бяха доста години заедно, но скандалите зачестиха и в един момент връзката им се превърна в токсична.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.