ВЗРИВ: Ето как си е заработвала парите Мая на Магапаса! (и не се срамува)

Мая Делчева вече е на 51 години, но твърди, че още е огън!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-eto-kak-si-e-zarabotvala-parite-maya-na-magapasa-i-ne-se-sramuva/142125 Goreshto.net
ВЗРИВ: Ето как си е заработвала парите Мая на Магапаса! (и не се срамува)

Мая Делчева вече е на 51 години, но твърди, че още е огън!

Името Мая Делчева надали ще говори нещо на някого, затова ще я представим като Мая на Магапаса. Така е известна от зората на чалгата и това си остана и до днес, въпреки че младото поколение изобщо не е и чувало за нея.

Останалите обаче помнят (евентуално) кака си Мая, която се отказа от кариерата си тук и замина за Щатите. Първо го направиха заедно с Магапаса, но скоро след това двамата се разведоха и поеха в различни посоки. Към днешна дата Магапаса живее с приятелката си на семейни начала, а бившата му Мая още търси любовта.

Защо не я е намерила ли?! Ами, може би затова, защото го е правила в барове и нощни клубове зад океана. Да, самата тя призна, че е работила доста години като еротична танцьорка, за да си вади по-добри пари. И твърди, че изобщо не се срамува от това, а дори и днес да я накарат, пак може да подлуди мъжете.

"Тогава не знаех и дума на английски, само йес и ноу. Какво да работя друго, освен това?! А и бях убедена, че всичко, освен откровената проституция, е ок и няма нищо лошо", казва Мая Делчева.

Разбира се, признава, че е получавала и доста неприлични предложения, както и грубо поведение, но засега поне не иска да разкрива повече подробности по темата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.