Взрив: Ето каква е тарифата на Мони Зенгинер от "Ергенът"!

Мони Зенгинер разчита на клиентие си от доста време насам!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-eto-kakva-e-tarifata-na-moni-zenginer-ot-ergenat/53058 Goreshto.net
Взрив: Ето каква е тарифата на Мони Зенгинер от "Ергенът"!

Мони Зенгинер разчита на клиентие си от доста време насам!

Тя е сред най-обсъжданите и недолюбвани участнички в "Ергенът". Мони Зенгинер влезе със заявката, че ще бъде звездата на формата, но реално се оказа нещо съвсем друго. Нито участничките се сприятелиха с нея, нито зрителите я харесаха, нито пък Евгени Генчев й обърна специално внимание.

Откъдето и да го погледнеш - погром. Добре, че е бизнесът, с който въпросната заработва извън шоуто, та да си докара някой лев за поредната хиалуронова вливка в джуките, които вече приличат на тези на Андреа от Бургас.

Преди малко стана ясно и каква е тарифата на Мони, която със сигурност ще я вдигне след "Ергенът", защото, видиш ли, давали я по телевизора и станала известна. Та... преди влизането си във формата тя е искала по 500 лева за частни партита.

Разбира се, в тези пари тя включва само това, което умее и което е учила - ориенталските танци. Кълне се, че не предлага друго и никой не си бил позволявал да я третира като момиче на повикване. Дали това е така, поставяме го под голямо съмнение, особено като се има предвид средите, в които се движи Зенгинер.

"Я стига, бе! Кой ще й даде на тая 500 кинта само за танци?! За тия пари, че и за половината от тях, ще я сцепят на две и песни ще им пее даже", коментират потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.