ВЗРИВ: Ето коя гореща мадама влиза при Гала, на мястото на Ромина Тасевска!

Гала е избрала заместничка на Ромина Тасевска!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-eto-koya-goreshta-madama-vliza-pri-gala-na-myastoto-na-romina-tasevska/141740 Goreshto.net
ВЗРИВ: Ето коя гореща мадама влиза при Гала, на мястото на Ромина Тасевска!

Гала е избрала заместничка на Ромина Тасевска!

Може би най-дълголетното предаване в родния ефир "На кафе", се завръща с нов сезон. Разбира се, негов титуляр отново ще е Гала - никой не е и очаквал друго, но зрителите стават все по-нетърпеливи да разберат кой ще замести Ромина Тасевска в отбора на панелистите.

Както знаем, още миналия сезон Тасевска се премести в "Съдебен спор", защото Нана Гладуиш замина с мъжа си да живее в Щатите. Тогава нямаше време Гала да й търси постоянен заместник и предаването продължи импровизирано, с различни гост водещи всеки път.

Е, трябва си обаче постоянен човек и да, това ще е жена. Мъжете в екипа са достатъчно, а и на екран си трябва красива и секси мацка, която да лови погледите и да вдига рейтинга.

Въпросната мадама вече е избрана и от продукцията заявиха, че е огън и пожар - красива, известна, с много фенове. Коя е тя обаче, ще разберем едва след дни, защото Гала ще я представи публично на 9-ти септември.

Останалите панелисти ще са си същите, с които сме свикнали. Макар много зрители да роптаят, че са им писнали лицата на Кристина Патрашкова, Юлиян Константинов, Георги Блажев и прочие, ще трябва да приемем, че ще ги гледаме за пореден сезон. Дано новото маце поне да се хареса наистина на публиката.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.