ВЗРИВ: Ето с коя гореща мацка си тръгна Григор Димитров от парти в Монте Карло! (СНИМКИ)

Григор Димитров е един от най-желаните мъже в света!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-eto-s-koya-goreshta-macka-si-tragna-grigor-dimitrov-ot-parti-v-monte-karlo-snimki/131760 Goreshto.net
ВЗРИВ: Ето с коя гореща мацка си тръгна Григор Димитров от парти в Монте Карло! (СНИМКИ)

Григор Димитров е един от най-желаните мъже в света!

Григор Димитров се стегна и напоследък се представя завидно добре на тенис турнирите по света. Освен наша спортна гордост обаче, той е и мъжка такава, тъй като е сред най-желаните спортисти в световен мащаб.

Гришо доказва това многократно като сме го виждали във връзки с едни от най-богатите и горещи мацки, повечето от които са по-възрастни от него, но явно не му пука. А може би си пада и по какички... като Никол Шерцингер, Мария Шарапова, Мадалина Ганеа. Връзката му с Лолита Османова караше мнозина да се надяват, че Гришо ще стане зет на олигарх, но внезапно двамата се разделиха, заради страстта на хасковлията по знойната румънка Мадалина.

Е, с Мади приключиха доста грубо и някак скандално дори, но Григор не си го слага присърце. Нещо повече - тези дни той си тръгна от парти в Монте Карло, където живее от години, с... тенис гърлата Ализе Лим.

Изкусителната французойка е сред най-желаните спортистки, но ето, че я виждаме да се качва в Ламборгинито на Гришо, с когото май ги свързва задявка отпреди.

Говореше се, че двамата са имали авантюра преди няколко лета, но дали към днешна дата са просто добри приятели, или има нещо сериозно, което се заражда, тепърва ще видим.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.