Взрив: Геро разцепи ефира с потресаващо с*кс признание! (виж тук + СНИМКИ)

Геро накара зрителите да се окорят и да избухнат в смях!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-gero-razcepi-efira-s-potresavashto-sks-priznanie-vizh-tuk-snimki/120104 Goreshto.net
Взрив: Геро разцепи ефира с потресаващо с*кс признание! (виж тук + СНИМКИ)

Геро накара зрителите да се окорят и да избухнат в смях!

Буквално взриви от смях зрителите на ефира Герасим Георгиев - Геро с това, което изръси. То си беше типично и брутално откровено с*кс признание, което ококори всички.

Геро разказваше спомени от далечната 2008-ма, когато беше още млад и водеше предаването за любовни двойки "Горчиво". В него участваха влюбени или семейни двойки, които отговарят на въпроси, а наградата е предметна - я телевизор, я пералня, я фотоапарат...

"Свикнал бях, симпатично беше. Водя си аз един ден, както обикновено и си задавам въпроса на всеки един от двойката. Първо се пита мъжа, а после и жената. И ако дадат един и същи отговор, получават подарък. Та питам аз мъжа къде последно е правил с*кс с жена си, а той се притесни и ми вика - в кухнята. После питам същото нея, а тя се хили и вика - няма да кажа. После, като разбра, че мъжът й е отговорил на въпроса, го направи и тя, ама вика - в д@пето. Леле, голям смях настана, а аз не знам на кой свят съм от срам, изчервих се като домат", разказа Геро.

Зрителите много се смяха с историята му, а той пък отново зачекна темата със собственото си аз - какъв хубавец е бил на младини, като се сравни с младите Ленин и Георги Димитров.

"Голяма скица е Геро и е много интелигентен човек. Далеч по-готин е от тоя прословут Димитър Рачков, дето само ни го пробутват и лансират", коментират потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.