Взрив: Катето Евро с жестока обида към Михаил Билалов в ефир! (ще й прости ли той)

Катето Евро си е цапната в устата, но този път прекали!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-kateto-evro-s-zhestoka-obida-kam-mihail-bilalov-v-efir-shte-y-prosti-li-toy/112382 Goreshto.net
Взрив: Катето Евро с жестока обида към Михаил Билалов в ефир! (ще й прости ли той)

Катето Евро си е цапната в устата, но този път прекали!

Жесток скандал е напът да се разрази в Би Ти Ви и в актьорската гилдия, след като Катето Евро нанесе сериозна обида на колегата си Михаил Билалов. Знаем, че медията излъчва благотворителни епизоди на "Стани богат", в които известни лица от светския, културен и политически елит участват по двойки в предаването. А парите, които спечелят, отиват за добра кауза.

Водещи на въпросните епизоди са Петър Стоянович, Даниел Цочев и Георги Милков. Именно към последния - журналиста Милков, се обърна вчера Катето Евро и изрече нещо, което със сигурност не е останало незабелязано. Още повече, че потребителите в нета се взривиха.

С присъщата си цапната уста, Катерина обяви в ефир, че Георги Милков бил най-добрият водещ на "Стани богат" и трябвало той да води предаването. Дори го повтори няколко пъти.

Сещате се каква обида е това за Билалов, който не само е колега на Евро, а е много обичан от публиката, защото има спокойствието и ерудицията на истински добър водещ.

"Катеринка яко оплеска нещата, но при нея е нормално - ако тя не изцепи нещо, няма кой да е. Той и Сашо Кадиев се е метнал на нея и редовно ги плещи глупости в ефир, та добре, че е Деси Стоянова да замазва положението", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.