Взрив: Кристиана Канева разкри защо не иска да вижда Джино и на снимка!

Кристиана Канева разкри причината за раздялата с Джино Бианкалана!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-kristiana-kaneva-razkri-zashto-ne-iska-da-vizhda-dzhino-i-na-snimka/111902 Goreshto.net
Взрив: Кристиана Канева разкри защо не иска да вижда Джино и на снимка!

Кристиана Канева разкри причината за раздялата с Джино Бианкалана!

Джино Бианкалана и половинката му Кристиана Канева са разделени вече няколко седмици и изгледи да се съберат отново няма. Нещо повече - младата лекарка не само е изтрила всичките си снимки и спомени с Джино в мрежите, но и разкри реалната причина за краха им.

Както се оказва, причината си има име и то е - Джино. Бианкалана явно не си го е сдържал в гащите и макар щерка им да се роди едва през февруари, е сложил красиви рогца на родилката Кристиана.

Логиката води натам, заради поста на Канева, която е наясно, че е следена под лупа от медиите в този момент, но въпреки това го написа. А именно - тя сподели мисълта, че играта свършва, когато царицата пада, а не когато е заменена от пешка.

Ако може да приемем, че Криси е царицата, то тя твърдо отказва да се признае за паднала. А онази, с която Бианкалана се е забавлявал, не е за нея нещо повече от обикновена пешка. Кристиана даде да се разбере, че оттук насетне продължава сама с детето си - е, поне докато не срещне някой друг - подходящ не само за партньор, но и за баща.

Джино пък също не проявява чувство на вина и разкаяние като с няколко поста в профила си опита да прехвърли вината на Канева. "Не стига, че го търпя тоя простия, а тя е умна и интелигентна, ами... голям нагляр е тоя", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.