Взрив: Мъжът на Ева Веселинова се оказа по-млад от нея и… (ето кой е той и какво работи)

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-mazhat-na-eva-veselinova-se-okaza-po-mlad-ot-neya-i-eto-koy-e-toy-i-kakvo-raboti/47347 Goreshto.net
Взрив: Мъжът на Ева Веселинова се оказа по-млад от нея и… (ето кой е той и какво работи)

Ето кой е мъжът на Ева Веселинова!

Ева Веселинова отдавна е майка на близнаци, но досега крие името и лицето на мъжа си. 37-годишната блондинка пази като орлица половинката си и отказваше да разкрие кой е човекът до нея. Затова и се появяваха милиони слухове – че е богат дядка, че е женен бизнесмен, че е скандален продуцент и какво ли още не.

Е, оказа се, че мъжът до Веселинова наистина не е стар, както самата тя натърти многократно. Той дори е с няколко години по-млад от нея и е полицай. Младият мъж е такъв, какъвто тя го беше описала преди време – красив, атлетичен, чаровен и безкрайно мил с нея и с децата. Това разкриха близки до бившата репортерка на “Господарите”, както и уточниха, че работи към икономическа полиция.

Заплатата на въпросния не е голяма – варира от 3500 до 6000 лева, в зависимост от разкритите престъпления и бонусите, които ще вземе за тях. Самата Ева също докарва долу-горе толкова с инфлуенсърството и рекламите на детски и бебешки стоки, които прави в интернет.

“Тя не иска да показва мъжа си от чисто суеверие, а и професията му е сериозна, не е като да е шоумен. Но най-вече не иска други женски очи да й го гледат, защото е страшен сладур и някоя лесно може да си падне по него”, смеят се източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.