ВЗРИВ! Миро Дзвера натири Мария на морето: Взимай парите и ми се махай от главата до есента! (ВИЖ ТУК)

Мария е сама на морето, а Миро Дзвера си е в столицата!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-miro-dzvera-natiri-mariya-na-moreto-vzimay-parite-i-mi-se-mahay-ot-glavata-do-esenta-vizh-tuk/139319 Goreshto.net
ВЗРИВ! Миро Дзвера натири Мария на морето: Взимай парите и ми се махай от главата до есента! (ВИЖ ТУК)

Мария е сама на морето, а Миро Дзвера си е в столицата!

Сагата между Мария и Миро Дзвера заприлича на смесица от трилър, комедия, екшън, че и на моменти хорър. Както знаем, въпреки множеството заплахи и публични съобщения от Мара Отварачката, че ще подаде молба за развод и ще приключи с брака си, това не се случи. Няма и да се случи, пък ако ще и Соколов не да я набие, а да я одере.

Причината Марчето да си натиска парцалите и да седи при него е чисто финансова и тя лесно няма да изтърве "на хляба мекото". От друга страна, Миро може и да е прост, но не е дотолкова прост, че да не осъзнава това. На практика бракът им отдавна се е превърнал в чиста проба сделка, от която той получава секс и медийно внимание заради известна жена, а тя му скубе парите.

Показателно е и как Мара Отварачката замина на морето сама, без Мирослав Соколов. Нещо повече - по думите на негови познати, той буквално я наритал като й платил да му се маха от главата, а той да рахатясва няколко месеца самв столицата.

"Каза й - взимай парите и ми се махай от главата до есента", разкриха източниците, а причината е, че с Мария имали постоянни скандали за глупости, когато са затворени между четирите стени.

"Така оная ще се пече и снима от морето, а той тук... хич не го мислете него", закачливо смигват аверите му.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.