ВЗРИВ!! П@рнозвездата Диана Габровска влиза в Биг Брадър: Ще ги сцепя!

Диана Габровска е готова да влезе в Къщата!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-p-at-rnozvezdata-diana-gabrovska-vliza-v-big-bradar-shte-gi-scepya/128684 Goreshto.net
ВЗРИВ!! П@рнозвездата Диана Габровска влиза в Биг Брадър: Ще ги сцепя!

Диана Габровска е готова да влезе в Къщата!

Голямото завръщане на Биг Брадър се чака от хиляди зрители, а сега, след инфото за новия участник, интересът със сигурност скочи в пъти. Оказа се, че Къщата на Големия брат ще приюти за няколко месеца не коя да е персона, а скандалната п@рнозвезда Диана Габровска.

Бившата кандидат-кметица на Момин проход, която откри призванието си в индустрията за филми за възрастни, заяви, че с готовност би влязла в риалитито, защото има какво да покаже. Не се и съмняваме в думите й, предполагаме и вие...

"Харесва ми форматът, а и съм го гледала преди време. Всичко зависи от участниците в него, разбира се. Някой път ми е било интересно, а друг път не дотолкова, но съм сигурна, че бих била добър избор - ще ги сцепя", смее се Габровска.

А на въпроса дали би правила с*кс в Къщата, отново през смях отвърна, че е доста интересно да задават подобен въпрос на жена с нейната професия... Диана Габровска се похвали и с нов филм, в който тя е част от двойка, която се среща с друга двойка и решават да го направят всички заедно.

"Тази ще им пръсне... рейтинга на брадърите", коментират и зевзеци в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.