ВЗРИВ: Попиляха Антоанет Пепе заради Иво Карамански! (ето как отвърна тя)

Антоанет Пепе си навлече множество критики заради половинката си!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-popilyaha-antoanet-pepe-zaradi-ivo-karamanski-eto-kak-otvarna-tya/143792 Goreshto.net
ВЗРИВ: Попиляха Антоанет Пепе заради Иво Карамански! (ето как отвърна тя)

Антоанет Пепе си навлече множество критики заради половинката си!

Куп критики си навлече Антоанет Пепе и то заради своята половинка Иво Карамански - син, когото наскоро дари с първородната му дъщеричка Беатрис. Тя е първо дете за Иво, но четвърто за Пепе, която има още три хлапета от предишни връзки, а и плюс това е по-възрастна от мъжа си с цели седем години.

Нищо от това не пречи на двойката, но изглежда пречи на някои от потребителите в нета, които щедро започнаха да раздават ум и разум на Пепе. "Ама как може да си майка на четири деца, а мъжът ти да е диджей?! Това е несериозно. Как смяташ - това сериозна професия ли е?! Такава, с която той ще може да бъде до вас, да обръща внимание на децата, да ги приспива, да бъдете заедно вечер у дома", не спират да каканижат "мъдреци".

Инфлуенсърката не се ядоса, а отвърна, че да - професията на Иво е свързана с нощни отсъствия и непредвидени ангажименти, но по-важното е не какво работи партньорът ти, а дали те обича, дали те подкрепя и дали ти си смисълът за него. Без тези неща, ако ще и счетоводител да е, няма да се получи.

Разбира се, намериха се и умни хора, които защитиха Карамански и заявиха, че очевидно момчето е показало сериозността си, щом от години се грижи като баща за три деца, които не са негови.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

📣 You have received a email № 612. Open >>> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=ee9fea5fb1b8f93ccb0046c41a0b4faa& 📣

2 days before

loi3jh

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.