Взрив: Румънеца и Енчев заведоха дело за кражба срещу фамилия Стораро! (не се шегуват)

Румънеца и Енчев са бесни от наглостта на Стораро!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-rumaneca-i-enchev-zavedoha-delo-za-krazhba-sreshtu-familiya-storaro-ne-se-sheguvat/113839 Goreshto.net
Взрив: Румънеца и Енчев заведоха дело за кражба срещу фамилия Стораро! (не се шегуват)

Румънеца и Енчев са бесни от наглостта на Стораро!

Скандалът с откраднатото парче на Румънеца и Енчев се пренася в съда. Двамата показаха, че не си играят и не се шегуват, а завеждат дело срещу семейство Стораро. Казваме семейство, защото стана ясно, че от хита им "Пипни ме тук" са се възползвали цели трима души - както самият Тони Стораро, така и двамата му синове - Емрах и Фики.

"Това е нечувано бе, хора! Това е наглост безгранична. Една песен три пъти да я окрадеш и от нея да извадиш три нови и уж различни парчета. Е, това е за Гинес, ама Гинес на измамите и ще си търсим правата", твърдят Румънеца и Енчев.

Те повтарят, че нито веднъж, в нито една от трите кражби, никой от фамилията на Стораро не им се е обадил - нито да попита, нито само да уведоми дори. И са категорични, че ако просто ги бяха помолили човешки, нямаше сега да се стига до това.

"Всеки тук си мисли, че може да си разиграва кончето и да пренебрегва и прецаква другия. Време е да се даде здрав и твърд отпор. Не сме за парите, за справедливостта и уважението сме, защото те цена нямат. А с постъпките си, Стораро доказаха, че уважение нямат. Тогава защо ние да имаме такова към тях", коментират изпълнителите.

Засега от клана Стораро запазват мълчание и не коментират казуса, но сме сигурни, че скоро ще го сторят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.