ВЗРИВ: Сашо Кадиев и Ивелина Чоева в усилени опити за бебе, но има проблем!

Сашо Кадиев се изпусна, че с Ивелина май не могат да заченат бебе!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-sasho-kadiev-i-ivelina-choeva-v-usileni-opiti-za-bebe-no-ima-problem/134627 Goreshto.net
ВЗРИВ: Сашо Кадиев и Ивелина Чоева в усилени опити за бебе, но има проблем!

Сашо Кадиев се изпусна, че с Ивелина май не могат да заченат бебе!

В своето предаване "Кой да знае", актьорът и водещ Сашо Кадиев се изпусна, че с годеницата му Ивелина Чоева правят опити за бебе и това явно е от доста време насам.

Провокира го колежката му Гергана Стоянова, която е гласът на навигацията у нас и на която Сашко заяви, че май ще трябва да ги "упътва" по какъв начин да "забременеят"... Това, разбира се, беше шега, казана след разказ на Гери как двама младежи се объркали в гората от нейната навигация и как след часове, прекарани в лутане, се влюбили един в друг.

Стана ясно и че Чоева е заявила в прав текст на Кадиев, че няма да роди - ни дете, ни коте, преди да се види булка. Всъщност това явно е и причината той да й предложи годеж още преди две години. А наскоро Катето Евро обяви, че сватбата ще е през август, така че вече сигурно подготовките са започнали.

"Сашко сигурно натиска за бебе, защото е на 40 и вече има едно дете, а като мине време, може и да не му се занимава вече. Но Ивелина пък е млада и няма да е зле първо да си поживее", коментират и зрители в нета.

Близките на двойката вече чакат сватбата, на която се чудят дали ще присъства бившата на Кадиев - Таня Тончева, с която той твърди, че останали в уж прекрасни взаимоотношения.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.