ВЗРИВ: Щерката на Фатик издържа гадже "осмокласник"! (Адриана Тюркмен шокира с избора си на мъж - СНИМКИ)

Адриана Тюркмен не пести пари за гаджето си, на което мнозина се смеят!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-shterkata-na-fatik-izdarzha-gadzhe-osmoklasnik-adriana-tyurkmen-shokira-s-izbora-si-na-mazh-snimki/130440 Goreshto.net
ВЗРИВ: Щерката на Фатик издържа гадже "осмокласник"! (Адриана Тюркмен шокира с избора си на мъж - СНИМКИ)

Адриана Тюркмен не пести пари за гаджето си, на което мнозина се смеят!

Щерката на митичния мафиотски бос Фатик - Адриана Тюркмен, за пореден път доказа, че парите не я вълнуват. И не казвайте - ами, да, защото ги има. Много богаташи за заринати до ушите в кинти, но въпреки това ламтят за още и подбират хората в социалния си кръг според финансовите им възможности.

Е, явно с Адриана не е така. Тя дори минава тотално от другата страна на монетата като си е хванала за гадже пълен бедняк. Адриана е обвързана и явно щастлива от 4 години и дано да е така още дълго време. В мрежата обаче видяха първата й снимка с мистериозното гадже, което криеше досега и... изцвилиха. Буквално!

Между щерката на Фатик и приятеля й няма никакво сходство, ама никакво. Гаджето й е определяно в нета като момченце от типа "зубър осмокласник", а потребители масово го наричат "захлупеняк" и дори "оръфляк" - за което не са прави, разбира се, той явно има други качества.

Не може да се спори за едно - докато Адриана е облечена отгоре до долу с маркови дрехи и откровено скъпи аксесоари, то любимият й върви с раздърпана евтина тениска и спортен панталон. Двамата са на почивка в Дубай, за която е ясно кой плаща.

"Адриана е такава, като се влюби, като хареса някого, се раздава на макс", коментират нейни познати.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.