Взрив: Скандалната Диана Димитрова обяви, че напуска киното и театъра - заради гадните колеги!

Диана Димитрова обяви решението си!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-skandalnata-diana-dimitrova-obyavi-che-napuska-kinoto-i-teatara-zaradi-gadnite-kolegi/132289 Goreshto.net
Взрив: Скандалната Диана Димитрова обяви, че напуска киното и театъра - заради гадните колеги!

Диана Димитрова обяви решението си!

Скандалната Диана Димитрова отново разбуни духовете, този път с решението си. Екранната д-р Огнянова от "Откраднат живот" заяви публично, че се отказва от актьорската професия и ще се занимава с анимация. Била приета да учи тази специалност и нали е художничка, смята да се пренасочи.

Димитрова обясни, че не зарязва киното и театъра по свое желание, а заради "гадните" си явно колеги, които й направили живота черен. Знаем, че след обвинението й в побой към Юлиан Вергов, буквално цялата гилдия се вдигна в негова защита и явно Димитрова е останала без приятели в бранша.

Тя обаче заяви, че не й пука, защото й е писнало от тъпи пияни клюкарки в професията, които дори измислили, че е родила дете и го е зарязала незнайно къде.

"Да, представяте ли си?! Дойде една перманентно пияна колежка и направо ме попита какво става с детето ми?! Къде съм го била дала... Чувала съм и още слухове за себе си, като например този, че съм заченала, но и аз не знам от кого. Абе, хора, как ще знам, то Коледа мина", пише гневно Диана Димитрова.

След което обясни, че не е харесвана, защото винаги била пряма и директна, а не лицемерна гад като повечето актьори. И увери, че ще продължи да бъде такава, каквото и да й струва. "Вярвам, че това е начинът и че един ден ще ми се отблагодари", казва актрисата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.