ВЗРИВ: След като Румен Радев се пусна по мускули, Деси Радева го нарече "Позьор"! (ВИЖ СНИМКИ)

Румен Радев събра очите на потребителите днес!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-sled-kato-rumen-radev-se-pusna-po-muskuli-desi-radeva-go-nareche-pozyor-vizh-snimki/135508 Goreshto.net
ВЗРИВ: След като Румен Радев се пусна по мускули, Деси Радева го нарече "Позьор"! (ВИЖ СНИМКИ)

Румен Радев събра очите на потребителите днес!

Ами, две мнения няма - президентът Румен Радев е в топ форма и това е факт, пък ако щат някои да се пукнат от яд! Предполагаме колко противници на държавния глава са позеленели от завист днес, когато генералът шашна всички, пускайки своя гола снимка.

Така де, човекът отиде да се гмурка с водолази край остров Света Анастасия и разбира се, трябваше да се съблече, за да си облече водолазния костюм. После самият той публикува няколко снимки от гмуркането, включително и тази, на която е гол до кръста.

За навършените си 60 години, а скоро ще чукне 61, Радев е в перфектна форма, ахкаха жени и девойки в нета. Вижте го сами - ръцете му са здрави, гърдите добре оформени, а от тлъстия корем на повечето редови чичаци, да не говорим за оядени политици, няма и следа. Радев е топ откъм коремни мускули.

Само че... само че после дойде интересното. Два часа след фотосесията на Радев и масовата истерия покрай него, съпругата му Деси Радева пусна забавно фото - гларус на покрив, а над него написа "Позьор", придружено от червено сърчице.

Трябва да си тъп, за да не разбереш закодираното мило послание на първата дама, а потребителите в нета я поздравиха за остроумието.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.