Взрив: Тони Димитрова забива чалга?!? НЕЕЕЕЕ!!!

Крум се похвали с дуета с Тони Димитрова!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-toni-dimitrova-zabiva-chalga-neeeee/122584 Goreshto.net
Взрив: Тони Димитрова забива чалга?!? НЕЕЕЕЕ!!!

Крум се похвали с дуета с Тони Димитрова!

Приятели, фенове, последователи, че дори и тези, които не я долюбват, са в шок. Защото името Тони Димитрова до думата "чалга" някак не стои добре, да не кажем, че хич не стои.

Но днес поп фолк певецът Крум обяви, или по-скоро даже се похвали в нета, че предстои да излезе новият му дует с... да, да, точно така - с Тони Димитрова. Ние друга Тони Димитрова не знаем, освен лъчезарната и гласовита бургазлийка, която обаче през всички тези години изглеждаше имунизирана срещу чалгата.

Песента на Крум щяла да се казва "Ти си" и да излезе съвсем скоро. Както казахме, той обяви всичко гръмко в нета, но отговор или ответна реакция в профила на Тони не последва.

Това обнадежди някои нейни последователи, че евентуално може да е станала грешка (макар че Крум едва ли е сгрешил), или пък Димитрова да се е отказала от песента в последния момент. Знаем, че има такива случаи като един от най-пресните е проваленото парче на Диона и Теди Александрова.

"Всичко можем да приемем, но Тони да запише дует с чалгар, камо ли в самата песен да има онзи противен чалга ритъм и малоумни текстове, това вече е абсурдно. Трябва да са я заплашили с пистолет", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.