Взрив: Вижте пророчеството на Ванга и Петър Дънов за България през 2024-та!

Ванга и Петър Дънов са вярвали, че тръгваме нагоре!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-vizhte-prorochestvoto-na-vanga-i-petar-danov-za-balgariya-prez-2024-ta/123838 Goreshto.net
Взрив: Вижте пророчеството на Ванга и Петър Дънов за България през 2024-та!

Ванга и Петър Дънов са вярвали, че тръгваме нагоре!

През 2024-та година България най-сетне ще дръпне и ще тръгне нагоре в развитието си. Това предричат Ванга и Петър Дънов, но и самата Слава Севрюкова, разкри писателят Христо Нанев, който се е срещал с двете големи пророчици лично.

Според Нанев, който отразява казаното от големите трима, ще започне масовото връщане на българи от чужбина. И именно тези българи ще допринесат за подема на държавността, ще донесат у нас всичко, което са взели и научили от Запада, като това ще бъдат добри неща за народа ни.

"Време е вече да се възродим, защото духовността ни е на изчезване. Но нея я има, българите сме народ с висока духовност и дори и заспала, тя не може да бъде убита. Няма как да стане това, при все, че сме имали такива писатели, такива възрожденци, такива святи личности", казва Нанев.

Той припомня думите на Ванга, а и на Слава Севрюкова, които неведнъж предупреждават, че след 2023-та българите в чужбина трябва да си дойдат у дома. Това щяло да ги предпази от поредица катаклизми и природни бедствия, които ще започнат да върлуват по целия свят, но нашата страна ще се спаси.

"Ще има наводнения, катаклизми, земетресения, но в България тези хора ще бъдат на сигурно място", казвали пророчиците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.