Взрив: Война между Роксана и Софи Маринова! (ето какво скара ромските перли)

https://goreshto.net/shoubiznes/vzriv-voyna-mezhdu-roksana-i-sofi-marinova-eto-kakvo-skara-romskite-perli/47408 Goreshto.net
Взрив: Война между Роксана и Софи Маринова! (ето какво скара ромските перли)

Роксана и Софи Маринова още малко и ще се хванат за косите!

Двете ромски перли – Роксана и Софи Маринова са в тиха война. Това стана ясно след като устатата Роксана публично призна, че е обидена на Софка и леко сърдита. А щом казва “леко” пред обществото, можем да си представим колко е сериозно всъщност. Де факто Рокси има правото да се обиди, защото Софи Маринова я пренебрегна най-жестоко и не я покани на големия си концерт в Арена Армеец.

На събитието, което уважиха почти всичките й колеги, Рокси явно е нямала място, а причината за това си знае само Софка. “Не бях поканена на концерта и да ви кажа, не ми стана особено драго. Но да речем, че Софито е забравила в бързината и ще ме покани другия път”, иронично подметна Роксана като даде да се разбере, че е отлично наясно, че не иде реч за къса памет.

Всъщност двете ромски певици отдавна са конкуренция и всяка се стреми да се покаже като по-добра от другата и с повече фенове. Вероятно и на това се дължи пренебрегването на Роксана от Маринова, която отдавна беше заявила, че тя е в пъти по-можеща изпълнителка и звезда от по-младата си колежка.

Роксана пък има претенции да прави много повече и по-посещаеми участия на Запад, което допълнително налива масло в техния огън.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.