ВЗРИВИ: Асен Блатечки с неочаквани думи за годежа с Елеонора! (ВИЖ ТУК)

Асен Блатечки и Елеонора Янакиева определено се намериха!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzrivi-asen-blatechki-s-neochakvani-dumi-za-godezha-s-eleonora-vizh-tuk/144221 Goreshto.net
ВЗРИВИ: Асен Блатечки с неочаквани думи за годежа с Елеонора! (ВИЖ ТУК)

Асен Блатечки и Елеонора Янакиева определено се намериха!

Намериха се. Асен Блатечки и Елеонора Янакиева се откриха не точно в младите години от живота си, но затова пък връзката им е толкова силна и осъзната.

Както знаем, Елеонора има дете и горчив опит от предишен брак, а Асен е ясен - първо Катерина, после Диляна и чак накрая голямата любов, както самият той нарича Ели, разбира се.

Преди дни се заговори, че през лятото, което двамата прекараха със синовете си на морето, Блатечки е предложил годеж на Елеонора и тя е приела. Актьорът не е предприемал тази крачка с никоя жена досега, без значение дали му е родила дете, но ето, че с Янакиева се случи.

Потърсен за коментар и подробности около годежа, мачото на българското кино не изневери на себе си и натурата си. Асен Блатечки се засмя широко, не отрече новината, но заяви, че ще държи всички в напрежение.

"Няма да кажа! А да видим сега - нека да се чудите и да гадаете какво, аджеба, се е случило", смигна чаровникът и не обели и дума повече.

Близки до него и Елеонора обаче са категорични, че сватба ще има и вероятно ще е догодина.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

🔐 Notification- + 1.82456 BTC. Next >> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=255629e4cabc5d717214497ac7bea01d& 🔐

19 hours before

lotozx

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.