ВЗРИВИ: Чаровният Герасим Георгиев - Геро побесня и изригна в ефир!

Геро се възмущава от душа и не му пука дали спазва етикет!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzrivi-charovniyat-gerasim-georgiev-gero-pobesnya-i-izrigna-v-efir/134975 Goreshto.net
ВЗРИВИ: Чаровният Герасим Георгиев - Геро побесня и изригна в ефир!

Геро се възмущава от душа и не му пука дали спазва етикет!

Не му пука, че се намира в ефир и че някои ще го упрекнат затова, че не е спазил "етикета" - демек да е все весел, позитивен и усмихнат. Е, Герасим Георгиев - Геро е такъв в "Капките" и вероятно в новото си шоу, но днес в ефира на Нова ТВ даде воля на емоциите си.

А те не са никак приятни при все, че става дума за държавата, в която всички живеем и бъдещето на дъщеря му, което никак не е светло - според Геро. Чаровникът направи на дармон политиците и заяви, че не иска детето му да остава тук.

"Какво да ви кажа, всеки ще ви каже същото - не съм спокоен за бъдещето на дъщеря ми в България и знам, че тая държава няма да се оправи. Да сме живи и да сме здрави, но все ще сме на тоя хал, не знам докога. Постоянно ще има избори, няма да се прави нищо, освен да се краде, хората ще стават все по-апатични, защото не са слепи за далаверите на онези, които искат да бъдат избрани и така... кръгът е омагьосан", заяви мнението си Геро.

А после помоли родните "мили" управници, нищо, че няма да го чуят и разберат, просто да папкат и да крадат малко по-малко, че барем остане нещо и за хората. "Навзехте си, орахатихте се, облагородихте се... Ами, а, запрете се малко бе, направете нещо и за тая държавица", призова актьорът.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.