Взриви: Джина Стоева разкри най-голямото си щастие, но и най-голямата болка!

Джина Стоева твърди, че се е променила!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzrivi-dzhina-stoeva-razkri-nay-golyamoto-si-shtastie-no-i-nay-golyamata-bolka/116234 Goreshto.net
Взриви: Джина Стоева разкри най-голямото си щастие, но и най-голямата болка!

Джина Стоева твърди, че се е променила!

Помните ли Джина Стоева?! Да, певицата със запазена марка прическа - късата коса. Докато всички чалгарки се "бият" коя да си тури най-дългите и обемни екстеншъни, Джина е известна с това, че не се прави на "принцеса". Късото й отива и тя не го е сменяла от години. А и с това показва, че е мъжко момиче по характер, а не някоя мрънкаща кифла.

Днес Джина разкри най-голямата си радост, а именно, че малката й дъщеря тръгва в първи клас. Знаем, че певицата, която сега е на 47 години, роди сравнително късно, но твърди, че пак би го направила по този начин, защото е била осъзната и много по-отдадена и отговорна.

Малката й щерка е запалена по спорта, а по музиката, поне засега. Тя ходела и на плуване, и на художествена гимнастика като се справяла завидно добре. "Искам да се насочи към това, което умее и което нея я влече. Няма да бъда от амбициозните родители, които са си наумили, че детето им трябва да стане хирург, когато него го влече компютърът - примерно", казва Стоева.

Тя разкри, че също ходи на йога и на пилатес, а тялото си поддържа с режим на храната, която консумира като основно се храни по веднъж на ден, останалото са просто няколко залъка в промеждутъка от деня.

Джина Стоева обаче не крие това, което я мъчи и в което не й върви. И то е любовта. Тя така и не успява да срещне онзи мъж, с когото да остарее и да иска да бъдат заедно до старини. Но казва, че не спира да вярва. "Пуснала съм го като желание в пространството, пък... когато стане", смее се тя.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.