ВЗРИВИ: Емануела навири крака в нощен клуб, едва не се преби! (видяха й се гащичките - СНИМКИ)

Емануела падна по дупе на сцената!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzrivi-emanuela-naviri-kraka-v-noshten-klub-edva-ne-se-prebi-vidyaha-y-se-gashtichkite-snimki/137185 Goreshto.net
ВЗРИВИ: Емануела навири крака в нощен клуб, едва не се преби! (видяха й се гащичките - СНИМКИ)

Емануела падна по дупе на сцената!

И това не й се беше случвало, но ето, че всяко нещо си има сефтето. И Емануела направи своето като се включи в поредицата "падали на сцената певици"... Преди няколко нощи тя се оплете в краката си и се пльосна по дупе на сцената на нощен клуб, по време на участие.

Първоначално тези, които седяха близо до нея, се стреснаха и се изплашиха да не би да се е наранила, но Емито се окопити и бързо се изправи на крака ухилена. Чак тогава и останалите започнаха да се смеят с нея.

"Не беше ми се случвало, но беше крайно време и аз да падна. Пък и Джена ме предупреди за тези обувки", разсмя се Емануела като очевидно обвини за гафа си неудобните и доста високи чепици, на които се беше покатерила.

Реално обаче, ако за синеоката певица падането беше фал, то за феновете, които си пийваха близо до нея, беше уау. Защо ли?! Ами, защото като си навири краката, Емануела без да иска си показа гащичките.

"За такава гледка си струва и на бис да те извикаме", майтапеха се зевзеци, но тя се направи на ударена и глуха.

Темата, която продължава да вълнува мнозина, е дали Емануела има връзка. След Мартин Николов - Елвиса, тя не е показвала друг мъж, с изключение на аферата й с Иван от Денсинг старс, но тя беше по-скоро забавление.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.