Взриви фамилията: Славея Сиракова обяви новия си годеник за баща на дъщеря си! (СНИМКИ)

Славея Сиракова запозна малката с годеника си!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzrivi-familiyata-slaveya-sirakova-obyavi-noviya-si-godenik-za-bashta-na-dashterya-si-snimki/131756 Goreshto.net
Взриви фамилията: Славея Сиракова обяви новия си годеник за баща на дъщеря си! (СНИМКИ)

Славея Сиракова запозна малката с годеника си!

Бунтарката във фамилията Сиракови - Славея Сиракова, поднесе поредната изненада на близките си. А именно - тя не само запозна дъщеря си Амили със своя нов годеник, но и прави всичко възможно момиченцето да го приеме за свой баща.

Знаем, че биологичният татко на малката се казва Иван. Той и Славея бяха уж много влюбени, но малко след появата на Амили, се разделиха и то никак не по приятелски. Оттогава насетне Иван сякаш не присъства в живота на дъщеря си, а Славея дори смени името й от Емили, както беше първоначално, на настоящото Амили.

С новия си любим тя се сгоди преди два месеца на остров Бали като остави всички с отворени усти. Оказа се, че нито Илиана Раева, нито Наско Сираков са знаели за плановете на двойката и едва ли не, те също са го научили от медиите.

"Много е добро момчето, даже бих казала, че е уникално момче. А и не е важно дали аз го харесвам, а дали дъщеря ми го харесва и обича", замаза положението тогава пред медиите Раева, която първоначално изобщо не одобрила новия си зет.

Той обаче беше плътно до внучката й на четвъртия й рожден ден и реално вече се държи като неин истински баща.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.