ВЗРИВИ: Ивайло Захариев се закани жестоко на Алек Младенов!

Ивайло Захариев призна, че му се повръща от "Ергенът"!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzrivi-ivaylo-zahariev-se-zakani-zhestoko-na-alek-mladenov/134705 Goreshto.net
ВЗРИВИ: Ивайло Захариев се закани жестоко на Алек Младенов!

Ивайло Захариев призна, че му се повръща от "Ергенът"!

На актьора Ивайло Захариев, нашумял от "Под прикритие", му се повръща от "Ергенът". От формата като цяло и от самия Алек Младенов в частност. Захариев не се сдържа и заяви, че не знае как може подобна низост да се излъчва в ефир и то в праймтайма на национална медия. И пита каква е идеята - тоталното затъпяване на масите ли?!

Според него всичко е явно нагласено и скалъпено по сценарий, който обаче е толкова жалък, противен и тъп, че на човек да му се отще изобщо да си пуска телевизора.

Той смята, че жените са унизени и представени като цяло в позицията едва ли не на робини, които трябва да целуват нозете на падишаха и да предлагат себе си като стока.

След коментара си за предаването, Захариев се снима пред едно черешово топче и с ирония попита дали се сещаме защо му е то?! Много ясно се оказа - за да "гърми" по Алекчо, който, според него, не е никакъв мъж след това, което направи на двете дами.

"Плазмодий не би постъпил така, а някои хора се считат за мъже. Добре е да си припомните какво означава да си мъж и да се сетите, че това няма нищо общо с едната ви анатомия", категоричен е Ивайло Захариев.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.