Взриви: Мария Гроздева съобщи решението на Мария Бакалова и Валери!

Мария Гроздева проговори за Мария Бакалова и Валери Григоров!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzrivi-mariya-grozdeva-saobshti-reshenieto-na-mariya-bakalova-i-valeri/123930 Goreshto.net
Взриви: Мария Гроздева съобщи решението на Мария Бакалова и Валери!

Мария Гроздева проговори за Мария Бакалова и Валери Григоров!

След като поне на два пъти през тази година се опитаха да ги разделят, Мария Бакалова и Валери Григоров още упорито вървят през живота заедно. Но и не само това, а и развиват отношенията си, при това доста бързо.

Това разкри майката на Валери - шампионката ни Мария Гроздева, за която пък се твърдеше, че не понасяла бъдещата си снаха. Е, както тя, така и самата Бакалова опровергаха отдавна и тези слухове, а днес Гроздева съобщи решението, което са взели влюбените.

"Искам или не, синът ми ще замине от България и ще отиде да живее с Мария в Америка. Да, като родител ми е мъчно и не мога да кажа, че ще скачам от радост, понеже детето ми е на хиляди километри, но всъщност той отдавна не е дете, а мъж. И има пълното право да взима решения за живота си, а аз трябва само да го подкрепям", каза Гроздева.

Тя сподели, че по празниците ще бъдат заедно с Валери, а самата Мария Бакалова в момента е в Канада, където снима филм. След края на снимките обаче се очаква с Валери да започнат да уреждат нещата по преместването и лека полека да се установят в Щатите.

За сватба още не се говори, но ако има такава, то със сигурност на нея ще присъстват доста знаменитости.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.