Взриви мрежата: Ваня Щерева разкри начина, по който гадае бъдещето си! (може да го прави всеки)

Ваня Щерева се оказа суеверна, не бяхме подозирали!

https://goreshto.net/shoubiznes/vzrivi-mrezhata-vanya-shtereva-razkri-nachina-po-koyto-gadae-badeshteto-si-mozhe-da-go-pravi-vseki/109615 Goreshto.net
Взриви мрежата: Ваня Щерева разкри начина, по който гадае бъдещето си! (може да го прави всеки)

Ваня Щерева се оказа суеверна, не бяхме подозирали!

Писателката и сценарист Ваня Щерева, чиято последна работа бе в екипа на формата "Ергенът", се е затъжила за любов, ама истинска. Явно месеците, прекарани в търсене на половинка на Евгени Генчев, са си казали думата и Ванчето се замисли кога и на нея ще й се случи да открие подходящия.

Щерева шашна мрежата с нещо, което никой не подозираше за нея. А именно, че се оказа суеверна и вярваща в гадания. Ваня постна снимка, на която е с книга с поезия. И обясни начина, по който гадае бъдещето си - прави го именно с книги.

"Много е лесно и е много готино. Взимаш една книга и отваряш на произволна страница. Правиш това със затворени очи и отново със затворени очи насочваш пръста си някъде в страницата. Спираш го на определено място, а после си отваряш очите и прочиташ изречението. Интересен начин на предсказания и насоки в живота е този, определено ми е помагал", сподели Ваня.

И се похвали, че последния път, в който си е "гледала" на книга, това е било книга с поезия. А фразата, която й се е паднала е следната: "Колко години без шум са сближавали двата маршрута"...

Ясно е, че става дума не просто за любов, а за сродни души, които са се търсили през вековете и животите. А Щерева явно е убедена, че нейната сродна душа е някъде наоколо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.