Яката дупара стана двойна: Ето защо Гери-Никол беше в Мексико, оперира си з@дника! (СНИМКИ)

Гери-Никол отиде в Мексико, за да си напълни з@дника!

https://goreshto.net/shoubiznes/yakata-dupara-stana-dvoyna-eto-zashto-geri-nikol-beshe-v-meksiko-operira-si-z-at-dnika-snimki/128914 Goreshto.net
Яката дупара стана двойна: Ето защо Гери-Никол беше в Мексико, оперира си з@дника! (СНИМКИ)

Гери-Никол отиде в Мексико, за да си напълни з@дника!

Залязлата певица Гери-Никол и преди е ходила в Мексико (с парите на тате, разбира се), но сега се върна там, за да си напълни з@дника. Не, не го казваме в "онзи смисъл", а в съвсем буквалния. Както знаем, Мексико е меката на изкуствените задни части, в които са поставени импланти, за да стоят бухнали и вирнати - типичните месести бразилски дупета.

Та и нашата Герганка реши да се имплантира - не, че задният й двор беше малък... Тя обаче реши да го удвои и сигурно не след дълго може да поиска да конкурира Ники Минаж, а защо не и Ким Кардашиян.

Преди часове варненката пусна снимки, на които акцентира на подновените си части, като не й прави впечатление, че за такава мощна задница, крачетата й идват възкъсички. Знаем, че певицата е супер дребна, но пък си обича пищните форми. Е, все още не е прекалила с бюста, но кой знае...

Потребителите веднага започнаха да я бъзикат и да я питат като е дала толкова пари, поне има ли кой да й мачка придобивките?! Както знаем, тя се раздели и с последния си приятел - ММА боеца Стоян Копривленски. Двамата го играха влюбени съвсем малко, може би няколко месеца и всеки си пое по пътя.

Преди него Гери беше наистина влюбена в друг боец - Дани Илиев, но той я заряза заради друга.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.