Яко го закъса: 52-годишната Ваня Щерева в отчаяни опити да си намери млад мъж!

Голяма суша е налегнала Ваня Щерева, която прибегна до...

https://goreshto.net/shoubiznes/yako-go-zakasa-52-godishnata-vanya-shtereva-v-otchayani-opiti-da-si-nameri-mlad-mazh/53004 Goreshto.net
Яко го закъса: 52-годишната Ваня Щерева в отчаяни опити да си намери млад мъж!

Голяма суша е налегнала Ваня Щерева, която прибегна до...

Яка любовна суша е налегнала Ваня Щерева, разкриха близки до обкръжението й хора. Както знаем, 52-годишната певица, писателка, режисьор и прочие таланти, отдавна е без гадже. Но и тя не се задоволява с какъв да е мъж, той непременно трябва да е млад и красив.

Последната връзка, която самата Щерева бе обявила на показ, бе с момченце - 25 години по-младо от нея, което, разбира се, я заряза, щом му писна да се занимава с леля си. Тогава Ваня обясни, че всъщност тази, която е прекратила връзката, е тя, но причината бе, че младежът редовно я пренебрегвал и я смятал за досадна и скучна.

Е, Ваня не си взе поука, а продължи да търси младоци, но напоследък удря на камък. Затова тя решила, че е време да блесне отново и за целта се връща на музикалната сцена. Парчето, за което й помага дъщеря й - Мила Роберт, ще се казва "Рестарт" и с него Щерева се надява да рестартира не само кариерата, но и личния си живот.

"Ваня е наясно, че много по-лесно ще си хване някой, когато отново е на гребена на славата. Малко пиар, малко участия и ето - пак ти се чува името, а оттам и си магнит за "мачовци". Само дето е ясно защо ще й се залепят последните, но... щом това я устройва", коментират източниците.

А приятели на Щерева са убедени, че е крайно време да поумнее и да си търси мъж на нейната възраст.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.