Яко ни омръзна: Нахалният Виктор Стоянов ще потече и от чешмата!

https://goreshto.net/shoubiznes/yako-ni-omrazna-nahalniyat-viktor-stoyanov-shte-poteche-i-ot-cheshmata/52046 Goreshto.net
Яко ни омръзна: Нахалният Виктор Стоянов ще потече и от чешмата!

Виктор Стоянов е буквално навсякъде, ужас!

“Страх ни е да пуснем чешмата, да отворим хладилника, че и в тоалетната да влезем, щото, видиш ли, като нищо ще изскочи един Виктор Стоянов оттам”… Така се подиграват вече в мрежата на бившия ерген, който не знае спирка.

Нахалството на Стоянов за слава и градене на измислен имидж минаха всички граници. След като се набута в театъра, после се набута в телевизията, сега Викито реши да се набута и на музикалната сцена. О, небеса!… Той ще се цани за певец като бъдещите му творчески амбиции са свързани с меката на паричките у нас – Пайнер.

Преди това обаче ергенчето ще възпее фитнеса, на който той се има за цар, в парче заедно с Искрата и с Кирил Кирилов. Проектът вече се “печал” и скоро щял да бъде на пазара, радва се Викито. На потребителите обаче така им додея от него, че хвърлят сол през рамо и го молят да озапти ентусиазма си.

“Абе, тиквеник, стой си у фитнеса и не ни разваляй деня като ти гледаме поп-стоп физиономията, бе! То бива нахално, ама ти утрепа рибата. Нали уж гадже имаше – гледай си го, въргаляйте си се, само се разкарай от очите ни, че не се издържаш”, пустосват го в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.